Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το νέο Ford Focus ST με κινητήρα 2.000 κ.εκ. και 250 ίππους


Στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι που ανοίγει τις πύλες της αυτή την εβδομάδα η Ford θα αποκαλύψει μία νέα έκδοση του Focus επόμενης γενιάς, που σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων αγοραστών. Πρόκειται για το Ford Focus ST, το οποίο προγραμματίζεται να λανσαριστεί σε όλες τις αγορές από τις αρχές του 2012 και θα είναι το πρώτο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της μάρκας, που εξελίχθηκε σύμφωνα με την παγκόσμια στρατηγική της για οχήματα υψηλών επιδόσεων.
 
Η συγκεκριμένη έκδοση θα φέρει ένα νέο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 2.0 λίτρων, το οποίο θα αποδίδει 250 ίππους και θα προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις. Σκοπός της Ford είναι να προσφέρει στους λάτρεις της οδήγησης έναν εκπληκτικό συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και οδικής συμπεριφοράς με τη συνοδεία ενός… εθιστικού σπορ ήχου.
 
 
Οι επισκέπτες του σαλονιού στο Παρίσι θα γοητευθούν από το πολύ ξεχωριστό, σπορ εξωτερικό του μοντέλου, βαμμένο στην αισθησιακή νέα απόχρωση «Tangerine Scream» η οποία αντανακλά το πάθος και το δυναμισμό του ST. Την παρουσίαση του μοντέλου θα κάνει ο group vice president της Ford Motor Company, Derrick Kuzak.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει