Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Προκαλεί ο Πάγκαλος: Πέρασε χλιδάτη οικογενειακή Πρωτοχρονιά



Στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου King George πέρασε μαζί με την οικογένειά του την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” ο κ. Πάγκαλος πέρασε την Πρωτοχρονιά μαζί με τη γυναίκα του στην πιο ακριβή σουίτα του ξενοδοχείου, 350 τετραγωνικών που ανέρχεται στα 5.400 ευρώ τη βραδιά ενώ απόλαυσε δείπνο με καραβίδες, χαβιάρι και αστακό αξίας 380 ευρώ το άτομο.
Το πολυτελές δωμάτιο διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες, μια πισίνα, τζακούζι στην ταράτσα ενώ το σαλόνι έχει θέα την Ακρόπολη. Η έκταση του δωματίου καλύπτει ολόκληρο τον 9ο όροφο του ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η κράτηση έγινε για τις 31/12. Η ένδειξη δίπλα στην κράτηση γράφει “complimentary” (προσφορά τιμής ένεκεν) πράγμα που αποτελεί πολιτικό ζήτημα καθώς το ξενοδοχείο (King George Palace) ανήκει στον επιχειρηματία Δασκαλαντωνάκη ο οποίος έχει χρέη περίπου 600 εκ. ευρώ στο δημόσιο.

Την Πρωτοχρονιά η οικογένεια του κ. Πάγκαλου εθεάθη να παίρνει πρωινό με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη και τη σύζυγό του Μαρι Δασκαλαντωνάκη.

Ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι ο λαός πρέπει να υπομείνει θυσίες, αποτελεί τραγικό ατόπημα πολιτικοί και μάλιστα που κατέχουν σημαίνον κυβερνητικό αξίωμα να συνεχίζουν να επιδίδονται σε τέτοιες χλιδάτες συνήθειες. Είναι το λιγότερο προκλητικό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει