Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Συγκάτοικοι στους δίδυμους πύργους της Λεμεσού



Οι δίδυμοι πύργοι της Λεμεσού αποτελούνται από δύο δεκαεξαόροφους πύργους που κτίζονται σε ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια μέρη της πόλης, και αποτελούν μια πραγματική καινοτομία για την Κύπρο, από άποψη αρχιτεκτονικής αλλά και πολυτέλειας, αφού μέχρι πρότινος δεν υπήρχε ανάλογο συγκρότημα κατοικιών.

Πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ κοστίζει η αγορά διαμερίσματος στον τελευταίο όροφο καθενός από τους πύργους της Λεμεσού. Η αγορά ενός ακινήτου στο συγκεκριμένο συγκρότημα ξεκινά από τα 690.000 ευρώ για τους πρώτους ορόφους, ενώ όσο πάμε πιο ψηλά, ανεβαίνουν και οι τιμές.

Από την πρώτη στιγμή που ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο project κατοικιών, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Real Life, θέλει να επενδύει σε οτιδήποτε καινούργιο και πολυτελές. Ο Ρώσος μεγιστάνας είναι πλέον ένας από τους ιδιοκτήτες κατοικίας στους δίδυμους πύργους της Λεμεσού. Μάλιστα έχει αγοράσει διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο, που θεωρείται από τα πιο ακριβά εξαιτίας και της θέας που διαθέτει.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι άλλος ένας που επένδυσε στο συγκεκριμένο συγκρότημα. Λόγω και της καταγωγής του από το νησί της Αφροδίτης, ήταν από τους πρώτους που πληροφορήθηκαν τη δημιουργία των δίδυμων πύργων και φρόντισε να επενδύσει αγοράζοντας διαμέρισμα του έκτου ορόφου.

Μετά τον τραγουδιστή και ο Γιώργος Θεοφάνους προχώρησε στην αγορά ενός διαμερίσματος στο πολυτελές συγκρότημα, το οποίο θα χρησιμοποιεί μόνο για διακοπές για τις λίγες μέρες του χρόνου που επισκέπτεται την Κύπρο.

Η Μιμή Ντενίση επιλέγει να επενδύσει στο συγκεκριμένο κτίριο, αφού σκοπεύει να επισκέπτεται την Κύπρο πολύ συχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει