Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Μπέος



Η συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου στο ημίχρονο του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, ήρθε να σκιάσει τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά να στείλει και τον ίδιο φρουρούμενο στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, μόλις ο Κωνσταντινέας σφύριξε για τελευταία φορά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, ο πρόεδρος της Βολιώτικης ΠΑΕ θέλησε να μπει στα αποδυτήρια. Το γεγονός, όμως, ότι έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου, οδήγησε στους υπεύθυνους της Superleague να μην του επιτρέψουν να περάσει.

Ο Μπέος αντέδρασε, προσπάθησε να περάσει δια της βίας και, μάλιστα, στην προσπάθειά του αυτή έσπασε με κλωτσιά μια τζαμαρία στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί. Η συνέχεια δόθηκε, με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου να οδηγείται στο νοσοκομείο και την ίδια στιγμή να εκδίδεται εναντίον του ένταλμα σύλληψης, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας. Άλλες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η μεταφορά του στο νοσοκομείο δεν οφείλεται σε τραυματισμό από την τζαμαρία, αλλά από αδιαθεσία που ένοιωσε, όταν ηρέμησε κάπως η κατάσταση. Κατά τις ίδιες, μάλιστα, πληροφορίες ένοιωσε την αδιαθεσία μόλις ενημερώθηκε ότι ο εισαγγελέας είχε διατάξει τη σύλληψή του.

Μάλιστα, με εισαγγελική εντολή, ο Αχιλλέας Μπέος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Βόλου, κάτι που σημαίνει ότι μόλις πάρει εξιτήριο θα οδηγηθεί στο τμήμα για τα περαιτέρω. Να σημειωθεί ότι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, αν και αρχικά υπήρξε η σκέψη να κινηθούν οι διαδικασίες για την προσαγωγή του, τελικά αποφασίστηκε να μη γίνει καμία τέτοια κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει