Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

31 μήνες σε Κεντέρη-Θάνου, 33 σε Τζέκο



31 μήνες φυλάκιση με αναστολή είναι η ποινή που επέβαλλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, στουςΚώστα Κεντέρη καιΚατερίνα Θάνου αφού αποφάσισε πως το τροχαίο στις 12 Αυγούστου του 2004 δεν έγινε ποτέ.

33 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ πρόστιμο, ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον Χρήστο Τζέκο.

Η υπεράσπιση των τριών είχε ζητήσει να αναγνωριστεί ο πρότερος έντιμος βίος των τριών καθώς όπως αναφέρθηκε «… έχουν τιμήσει την Ελλάδα».

Οι ποινές είναι εφέσιμες και αναμένεται και οι τρεις να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα. Άλλωστε η απόφαση του δικαστηρίου ήταν κάτι αναμενόμενο για τους νομικούς εκπροσώπους όλων των πλευρών και η υπόθεση αυτή θα συνεχιστεί στο Εφετείο.

Ο Εισαγγελέας είχε προτείνει από τέσσερα χρόνια σε Θάνου και Κεντέρη, έξι για τον Χρήστο Τζέκο και 15.000 ευρώ πρόστιμο.

Οι ποινές που επιβλήθηκαν στους επτά γιατρούς ήταν απο έξι έως 8 μήνες με αναστολή.

"Νομική μουτζούρα η απόφαση"

Σίγουρος ότι το εφετείο θα σβήσει την ποινή που επιβλήθηκε στον πελάτη του (31 μήνες) εμφανίστηκε ο δικηγόρος του Κώστα Κεντέρη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Η απόφαση είναι μια νομική μουτζούρα, και είμαι σίγουρος ότι το εφετείο θα τη σβήσει» τόνισε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Η δικηγόρος των Θάνου-Τζέκου, Μαρία Κευγά δήλωσε «Δυστυχώς η δικαιοσύνη αποδείχθηκε τυφλή στην αλήθεια και άφησε ανοιχτά τα αυτιά σε εξωθεσμικούς παράγοντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει