Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ο Αμπιντάλ έχει όγκο – Η UEFA κάλο



Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε επαινέσει ή επικαλεστεί την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, τη γνωστή σε όλους μας UEFA. Συνήθως οι αποφάσεις της, οι πρωτοβουλίες της και οι ιδέες της, χαίρουν εκτίμησης σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και, φυσικά, την Ελλάδα. Πολλές φορές ζητάμε την συνδρομή της, όταν δεν μπορούμε μόνοι μας στην Ελλάδα να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα! Μόνο που και η UEFA κατά καιρούς κάνει φάουλ! Και στην περίπτωση του Ερίκ Αμπιντάλ, του διεθνούς μπακ της Μπαρτσελόνα, πιάστηκε σε θέση οφσάιντ. Για όσους δεν έχετε μάθει ακόμη τα μαντάτα, ο Αμπιντάλ έχει όγκο στο συκώτι και χειρουργήθηκε την Πέμπτη εσπευσμένα.

Στο άκουσμα αυτής της τραγικής είδησης το αίμα παγώνει. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή 31 ετών, που στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει ζήσει τα πάντα! Μόνο που τώρα αξία δεν έχει τι έχει ζήσει, αλλά πόσο ακόμη θα ζήσει. Οι πληροφορίες από την Βαρκελώνη βγαίνουν με το σταγονόμετρο, κάποιοι εικάζουν ότι η περίπτωση του Γάλλου αμυντικού είναι εξαιρετικά δύσκολη, αν και οι γιατροί μετά από πεντέμιση ώρες χειρουργείο δεν έχουν μιλήσει ακόμη με σιγουριά για την κατάσταση της υγείας του. Έρχομαι τώρα, πάλι, στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία που απαγόρεψες στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λιόν, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λίγκ, να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στον Ερίκ Αμπιντάλ! Ναι, καλά ακούσατε! Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων στο άκουσμα της είδησης της ασθενείας του, είχαν αποφασίσει να εμφανιστούν στο Μπερναμπέου με μπλουζάκια που θα έστελναν μήνυμα συμπαράστασης στον συνάδελφο τους.

Οι δύο σύλλογοι, σε πλήρη συμφωνία, ζήτησαν όπως όφειλαν την άδεια από την διοργανώτρια αρχή του θεσμού, αλλά η απάντηση να είναι αρνητική. Όπως ανακοίνωσε η UEFA, υπάρχει κανονισμός που απαγορεύει τα σλόγκαν σε μπλουζάκια παικτών χωρίς την έγκριση της! Για την ιστορία να πούμε ότι ο Αμπιντάλ έχει φορέσει για τρία χρόνια τη φανέλα της Λιόν, ενώ η Ρεάλ -αν και «μισητή» αντίπαλος της «Μπάρτσα»- από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του άτυχου παίκτη. Όλα, αυτά, βέβαια έχουν ελάχιστη σημασία αφού ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός, δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του και είναι σίγουρο ότι θα έχει στο πλευρό του πολλούς περισσότερους από τους 22 συναδέλφους του που θέλησαν να του συμπαρασταθούν μέσα από το γήπεδο… Ας ελπίσουμε ότι θα έχει μαζί του και τον Θεό…

Υ.Γ.: Την ίδια ώρα η διοίκηση του Καταλανικού συλλόγου, ανακοίνωσε ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τον γάλλο διεθνή μπακ, αλλά κάλεσε άμεσα τον εκπρόσωπο του να ανανεώσουν από τώρα το συμβόλαιο, αν και λήγει το καλοκαίρι του 2012. Οι μεγάλοι σύλλογοι σε αυτά φαίνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει