Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Πανελλήνια λέσχη φιλιών Barcelona



Το Μάιο του 2004 η ομάδα της F.C.Barcelona ολοκλήρωνε τη ξέφρενη πορεία της στο δεύτερο γύρο της primera division και κατακτούσε τη πολυπόθητη δεύτερη θέση που οδηγούσε από ευθείας στους αγώνες του champions league.

Ταυτόχρονα ωρίμαζε και η ιδέα του Κλήμη Μαστορίδη για τη δημιουργία club οπαδών της F.C.B. στην Ελλάδα.

Στα τέλη Μαϊου μετά από συζητήσεις που είχε και με άλλους οπαδούς της F.C.B. και λαμβάνοντας υπόψιν την έλλειψη αντίστοιχου club που να συσπειρώνει τους οπαδούς της Barcelona στην Ελλάδα, αποφάσισε την ίδρυση του club.

Στις 23/9/2004 έγινε η ιδρυτική συνέλευση και η απαραίτητη εκλογή προσωρινής διοίκησης και στις 27/9/2004 με Αριθμό Κατάθεσης Αίτησης 32240/2004 κατατέθηκε το καταστατικό του υπό σύσταση σωματείου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η Απόφαση 28699/2004 από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης στις 19/11/2004 έδωσε την έγκριση λειτουργίας του σωματείου με σκοπό αποκλειστικά αθλητικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, σε καμία περίπτωση κερδοσκοπικό και με την επίσημη ονομασία:
«Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της F.C.Barcelona»

Με το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 7/2/2005 κατατέθηκε πλήρης ο φάκελος της αίτησης αναγνώρισης ως Official Supporters Club στην υπεύθυνο ανά την υφήλιο για τα Supporters Clubs κα. Cristina Vers.

Στις 5/7/2005 λάβαμε την επίσημη αναγνώριση από την F.C.Barcelona και αποτελούμε πλέον Official Supporters Club της F.C.Barcelona στην Ελλάδα, με id 1670 και επίσημη ονομασία:
« Official Barcelona Pan-Hellenic Supporters club»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει