Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τα μοντέλα που έγιναν «Γαλλίδες τουρίστριες»!





Γκραν σουξέ το... φουλ πανσιόν, αφού διαθέτει (γκαραντί!) τόσο television όσο και air condition, καθώς επίσης και... piscine με γκαζόν και σεζλόνγκ! Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την ατάκα «από μανζέ... γκουρμέ με φρικασέ, κονκασέ και φρουί ζελέ», τότε έχουμε (και πάλι γκαραντί!) την πιο πετυχημένη διαφήμιση του φετινού καλοκαιριού. Ο Ελληνας «κράχτης», που με τα στοιχειώδη γαλλικά του καταφέρνει να πείσει τις δύο τουρίστριες που φτάνουν στο λιμάνι ενός νησιού να καταλύσουν στο ξενοδοχείο που εκπροσωπεί, έγινε αμέσως συμπαθής στο κοινό.



Το ίδιο και τα κορίτσια που «ξετρελάθηκαν» με την προφορά του στη διαφήμιση της Cosmote. Πρόκειται για τη Βικτόρια Μπρεγκούτα, μοντέλο από τη Μολδαβία, και την Κάθι Καλβάνους, συνάδελφό της από τη Γαλλία. Κι οι δύο περνούν μεγάλα χρονικά διαστήματα στη χώρα μας. «Εχω παίξει και σε άλλα σποτ, αλλά κανένα δεν σημείωσε αυτήν την επιτυχία» λέει η Βικτόρια Μπρεγκούτα στη «δημοκρατία». «Είναι η πρώτη φορά που με αναγνωρίζουν στον δρόμο, κάνοντας μάλιστα και σχόλια και αντιδρώντας έτσι με το χιούμορ που αποπνέει η ίδια η διαφήμιση. Μου φωνάζουν “σακ βουαγιάζ”, “φρικασέ”, “γκουρμέ” κ.λπ.» συμπληρώνει και βάζει τα γέλια.



Τα γυρίσματα του σποτ έγιναν στη γραφική Ιο. «Ηταν μια καταπληκτική εμπειρία, όπως συγκλονιστική ήταν και η συνεργασία με τον Νίκο Γεωργάκη. Το πηγαίο χιούμορ του είναι ανεξάντλητο και αυτό τον καθιστά κορυφαίο διασκεδαστή» συνεχίζει η Βικτόρια και μας πληροφορεί ακόμη ότι εντελώς συμπτωματικά, έναν χρόνο πριν από τα γυρίσματα της διαφήμισης, άρχισε να μαθαίνει γαλλικά.



Η Κάθι Καλβάνους, από την άλλη, δεν χρειάστηκε μαθήματα, αφού τα γαλλικά είναι η μητρική της γλώσσα. «Γεννήθηκα στη Γαλλία, στις Βερσαλίες, και έχω κάνει σπουδές μάρκετινγκ και τέχνης. Πέρα από μοντέλο είμαι επίσης ζωγράφος και εικονογράφος, ενώ αγαπώ πολύ τα ταξίδια και τη φωτογραφία». Μιλώντας στη «δημοκρατία», η Κάθι παραδέχεται και εκείνη ότι πέρασε πολύ ωραία με όλους αυτούς που δούλεψαν για το σποτ της Cosmote. «Τα σχόλια που ακούω συχνά για τη διαφήμιση είναι θετικά. Το πιο αστείο, πάντως, είναι ότι στη διάρκεια ενός ταξιδιού μου στην Πάρο, πριν από χρόνια, με είχε υποδεχτεί στο λιμάνι ένας τύπος σαν τον ήρωα που υποδύεται ο Γεωργάκης. Οι άνθρωποι στο Αιγαίο είναι πολύ φιλόξενοι».



Ο Νίκος Γεωργάκης, τέλος, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς ασχολείται με την υποκριτική εδώ και 20 χρόνια. Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν και στη συνέχεια συνεργάστηκε με καταξιωμένους σκηνοθέτες σε παραστάσεις στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Επίσης, έχει τιμηθεί με βραβεία για τις ταινίες «Λευτέρης Δημακόπουλος», «Λιούμπη» και «Απόντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει