Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Κλείνει το ΚΕΤΧ ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων





Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κλείνει το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων. Όπως γράφει η εφημερίδα Πελοπόννησος, ανακοινώθηκε χθες στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που υπηρετούν στο κέντρο, ότι μεταφέρεται από την Πάτρα το Κέντρο Παρουσιάσεως Νεοσυλλέκτων και θα παραμείνει το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού.



Ο υφυπουργός Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος απαντώντας χθες στην "Π" είπε πως η επίπτωση δεν είναι σημαντική γιατί στο ΚΕΤΧ θα έρχονται πλέον για τη βασική τους εκπαίδευση όλοι οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί και στατιώτες, που έχουν ειδικότητα τεχνικού, ανεξάρτητα από το όπλο, στο οποίο υπηρετούν για παράδειγμα του πεζικού, των τεθωρακισμένων, κλπ". Ο κ. Σπηλιόπουλος μιλώντας πριν λίγο στον MAX FM είπε ότι πλέον θα έρχονται στο στρατόπεδο οι ίδιοι και περισσότεροι στρατιώτες και ότι δεν θα αλλάξει κάτι, ούτε θα πληγεί η τοπική οικονομία.



Η είδηση ωστόσο αναστατώνει την πόλη και κυρίως τον επιχειρηματικό κόσμο, δεδομένου ότι οι νεοσύλλεκτοι "αιμοδοτούν" την τοπική οικονομία, καθώς φοβούνται υποβάθμιση του Κέντρου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πορεία των επιχειρήσεων. Με βάση το σχέδιο που έχει εκπονηθεί, η υποδοχή των νεοσυλλέκτων θα γίνεται σε δύο άλλα στρατόπεδα, στη Λαμία και την Σπάρτη, ενώ στην Πάτρα θα μεταφερθεί και η ΣΕΤΤΗΛ από τον Πύργο, στην οποία υπηρετούν λίγα άτομα, μόνο 28.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει