Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν

Μερικά πράγματα, μπορούν "μ ό ν ο" στην Ελλάδα να συμβούν. Πουθενά αλλού. Στη χώρα που ακόμη και σήμερα γίνονται θαύματα. Θα μπορούσα να πω, πως είναι η πραγματική "χώρα των θαυμάτων".

1. Κόβουν απο γερόντια τις συντάξεις. Απο ανθρώπους που μόχθησαν και κουράστηκαν στη ζωή τους, αφήνοντάς τους στο έλεος της φτώχειας.8,000 (τουλλάχιστον) είναι οι "νεκροί" που υπολογίζεται ότι συνεχίζουν να παίρνουν ακόμη σύνταξη ..και μετά θάνατον.

Οπότε βρέθηκε η λύση για τα καημένα τα γερόντια.

Για να μην τους κόψουν την σύνταξη, καλά θα κάνουν να πεθάνουν το συντομότερο. Μόνο έτσι θα έχουν μόνιμη σύνταξη.

2. Γιατροί κι επιχειρηματίες, με βίλες, διαμερίσματα, πισίνες και πολυτελή αυτοκίνητα, δηλώνανε λέει 10 και 20 χιλιάδες εισόδημα το χρόνο.Άμα το έκανε αυτό ένας απλός ανθρωπάκος, ένας απλός μεροκαμματιάρης εργατούλης, θα του παίρναν το σπιτάκι του, θα έμπαινε φυλακίτσα, και θα του γαμ****νε το κερατούλι του.

Στην Ελλάδα κύριοι, πληρώνουν οι μή έχοντες και κατέχοντες. Αυτοί παίρνουν και επιδόματα για να ανοίξουν μέχρι και καζίνο, στα σύνορα του Προμαχώνα, με 92% επιδότηση.

3. Βλέπω τελευταία να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για μετανάστευση στον Καναδά, και πιο συγκεκριμμένα, απο Έλληνες της νέας γεννιάς. Ανθρώπους δηλαδή απο 25 έως και 45 (πάνω κάτω) ετών.

Οπότε, στην Ελλάδα θα απομείνουν οι 300 της βουλής, οι ετοιμοθάνατοι γερόντοι, που δεν θέλουν να πεθάνουν στο εξωτερικό (δε γαμείς, μια ψυχή που 'ναι να βγεί, θα βγεί, οπότε τι να τρέχω τώρα..), και θα μείνουν επίσης κάμποσα εκατομμύρια εισαγόμενοι Γκρίκς απο χώρες του τρίτου, τέταρτου, πέμπτου και έκτου κόσμου. Ο έβδομος (λένε) δεν ανακαλύφθηκε ακόμα. Αν και εγώ πάντα είχα υποψίες πως ο έβδομος κόσμος, ήταν κάπου μεταξύ Τουρκίας, Βουλγαρίας, Αλβανίας, Ιταλίας και Αφρικής. Θα φανεί πολύ σύντομα, ίδωμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει