Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Με ΡΕΟ στα σχολεία τα ΑΜΕΑ





Αναμφίβολα θα μπορούσε να ήταν η είδηση της Χρονιάς! Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί, ότι στην Χώρα που πρίν 30χρόνια διάβηκε το κατώφλι της τότε Ε.Ο.Κ. σήμερα τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα μετακινούνται στα ειδικά σχολειά με Ρεο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ζούμε πράγματι μέρες απείρου κάλλους, την αποθέωση του παραλογισμού και της πλήρους και άνευ όρων υποταγής στα κελεύσματα και τις υποδείξεις των πιστωτών μας.



Ακόμα και τα ΑΜΕΑ θα γνωρίσουν την βάρβαρη μεταχείριση στην Ελλάδα του 21 αιώνα. Αλήθεια πόσοι γονείς από την επαρχία θα στείλουν τα παιδιά τους με τέτοιες συνθήκες στα ειδικά σχολεία; Δεν επαρκούν τα κονδύλια ισχυρίζεται το ΥΠΕΠΘ και για το λόγο αυτό τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα πρέπει να υποστούν την ταλαιπωρία και να οδηγηθούν τελικά στην διακοπή των σπουδών τους;.



Επιτέλους σ’ αυτή την Χώρα ποιος κοροϊδεύει ποιον Η κυβέρνηση πρέπει να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν της ότι οι αντοχές της κοινωνίας εξαντλούνται, την στιγμή μάλιστα που άλλα υποσχόταν προεκλογικά. Οφείλει να ακουμπήσει τα προβλήματα των ΑΜΕΑ και να αφήσει κατά μέρος την εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών στην πλάτη των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των οικογενειών τους. Άλλωστε κύριοι και κυρίες της Κυβέρνησης ‘όπως είπε και ο πρωθυπουργός μας ‘Λεφτά υπάρχουν……..’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει