Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

De Beers - Ένα διαμάντι είναι για πάντα





De Beers ιδρύθηκε το 1888 και είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής διαμαντιών στον κόσμο με απαράμιλλη εμπειρία στην εξερεύνηση, εξόρυξη και εμπορία διαμαντιών. Με εταίροι της κοινής επιχείρησης, η De Beers δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες σε έξι ηπείρους, που απασχολούν περίπου 16.000 άτομα.

Η εταιρεία παράγει περίπου το 35% των ακατέργαστων διαμαντιών στον κόσμο από πλευράς χρηματιστηριακής αξίας από τα ορυχεία της στην Μποτσουάνα, στον Καναδά, τη Ναμίμπια και τη Νότια Αφρική. Στο De Beers, είμαστε αποφασισμένοι να ανταποκριθούμε στις διαμάντια κάνοντας μια διαρκή συνεισφορά στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε. Αυτό σημαίνει οδήγηση απόδοση του κεφαλαίου, λειτουργικό και βιώσιμο τρόπο εργασίας με τις κυβερνήσεις κοινότητες-εταίρους μας και για τη μετατροπή φυσικών πόρων σε κοινόχρηστο εθνικού πλούτου.

Η έκθεση αυτή αφορά την απόδοση της De Beers SA και έχει σχεδιαστεί για να εξετασθούν σε συνδυασμό με έκθεση μας στην κοινωνία του 2010, που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Οι εκθέσεις αυτές αποτελούν μέρος του ετήσιου κύκλου υποβολής εκθέσεων μας και μαζί καλύψει την οικονομική βιωσιμότητα και την απόδοση της οικογένειας De Beers of Companies. Και οι δύο εκθέσεις τηρούν Global Reporting Initiative κατευθυντήριες γραμμές υποβολής εκθέσεων αειφορίας και αποτελούν μέρος της επικοινωνίας μας για την πρόοδο των Ηνωμένων Εθνών Global Compact.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει