Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Έκανε σεξ με το 16χρονο γιο της



Η αστυνομία, μετά από καταγγελία, έπιασε επ΄αυτοφόρω τη 32χρονη Μίστι Άτκινσον σε δωμάτιο ξενοδοχείου να επιδίδεται σε ερωτικές πράξεις με έναν 16χρονο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή και οι δύο αγνοούσαν το παιχνίδι που τους έπαιζε η μοίρα καθώς οι δύο εραστές όχι μόνο ήταν συγγενείς αλλά επρόκειτο για μάνα και γιό.



Η γυναίκα είχε γεννήσει σε νεαρή ηλικία το γιό της, τον είχε εγκαταλείψει κι έκτοτε δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί του.

Ο έφηβος ζούσε μαζί με τον πατέρα του και τη μητριά του σε διαφορετική πόλη από ότι η μητέρα του ενώ δε γνώριζε πως είναι η φυσιογνωμία της βιολογικής του μητέρας καθώς δεν την είχε δει ούτε σε φωτογραφία. Όταν λοιπόν ξεκίνησε το φλερτ με τη σέξι τριαντάρα μέσω facebook, ούτε που μπορούσε να φανταστεί πως επρόκειτο για τη βιολογική του μητέρα.

Η αρχική τους επικοινωνία διανθίστηκε με γυμνές φωτογραφίες που έστειλε η σέξι γυναίκα στον έφηβο και το ραντεβού κλείστηκε. Μάλιστα, στο κινητό της 32χρονης βρέθηκαν ερωτικά βίντεο με πρωταγωνιστές την ίδια και τον 16χρονο.

Η γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για αποστολή επιβλαβούς υλικού σε ανήλικο, στοματικό σεξ με ανήλικο αλλά και αιμομιξία. Η εγγύηση για την αποφυλάκισή της ανέρχεται στα 200.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Google Ads | Το κάθε κλίκ μετράει